Luet artikkelia:

Google AdSense antoi porttikiellon Blogsome-blogipalvelulle

Tein vuosi sitten pahan virheen: päätin perustaa blogin ilmaisen Blogsome-blogialustan päälle. Blogsome on Bloggerin kaltainen maksuton palvelu, jonka avulla kuka tahansa on voinut perustaa ilmaisen blogin.

Blogsome erosi muista ilmaisista blogialustoista siinä, että se salli Wordpress-asetustiedostojen muokkaamisen käsin. Näin blogipohjia on voinut muokata itse. Lisäksi Blogsome sallii mainostamisen, mitä Wordpressin oma ilmainen blogipalvelu ei salli.

Valitettavasti Google on nyt estänyt mainosten näytön kaikissa Blogsome-blogeissa. Tämä johtuu siitä, että jotkut Blogsomen käyttäjistä ovat rikkoneet Googlen mainosohjelman käyttöehtoja vastaan. Google tarttui järeään aseeseen ja esti mainosten näytön koko blogsome.com-domainilla riippumatta sisällön omistajasta ja mainostulojen saajasta. (lähde)

Näköjään AdSense-mainokset ovat turvassa vain omalla domainilla toimittaessa - ja epäilemättä myös Googlen omistamien Blogspot-blogien reunoilla. Jos tarkoituksesi on tienata pieniä rahapuroja lukuisilla webbisivustoilla, on Blogspot ilmeisesti ainoa suhteellisen luotettava ilmaisalusta. Isompiin tuloihin tähtäävät sivustot kannattaa perustaa aina omalle domainille.

Tämän artikkelin kirvoittamat kommentit

Esitä oma näkökulmasi

Lukijat

 

Copyright 2010.

Blogi käyttää kevyesti tuunattua Modern Clix -teemaa, jonka Introblogger on muokannut Blogspotia varten.