Luet artikkelia:

Arvonnan totaalinen epäonnistuminen - mitä tästä opimme?

Kaksi viikkoa sitten julistin Rahasta-blogin ensimmäisen blogiarvonnan käynnistyneeksi. Arvonnan palkkioina olisi ollut lottokuponkeja. Ensimmäinen kokeiluni blogiarvonnan alalla osoittautui täydellisen epäonnistuneeksi, sillä yksikään bloggaaja ei osallistunut arvontaan.

Jälkikäteen ajatellen näyttää siltä, että tein osallistumisesta liian hankalaa. Arvontaan osallistujan olisi pitänyt kirjoittaa juttu, jossa linkitetään blogiini. Tämä näyttää vaativan liian paljon - moniin blogiarvontoihinhan voi osallistua pelkällä kommentin jättämisellä blogiin.

On myös mahdollista, että blogini lukijat eivät ole muutaman euron lottokupongilla lahjottavissa. Muotibloggaajille saattaa riittää ripsiväri arpajaispalkinnoksi, mutta näköjään epävarma voittomahdollisuus ei kiinnosta verkkoliiketoiminnasta kiinnostuneiden lukijoiden ja bloggaajien lahjomiseksi.

Täytyy miettiä lähiviikkoina uusia metkuja.

Tällä hetkellä blogit tuottavat edelleen pikkurahaa. Paljon parempia tuottoja tulee eimerkiksi globaaleilla rahoitusmarkkinoilla pelaamisella. Ihan kenellä tahansa en kuitenkaan uskalla suositella esimerkiksi yhdysvaltalaisiin vipurahastoihin sijoittamista. Niissä kun osaavampikin voi polttaa näppinsä - lompakon sisällöstä nyt puhumattakaan.

Tämän artikkelin kirvoittamat kommentit

Maurelita

Hmm, itse olin osallistumassa mutta lomalaiskuus ja ajanpuute vaivasivat. Oletan että harvan bloggaajan aihepiiriin sopii näinkin "tekninen" kommentointi, ehkä osasyynä ?

Aiheesta on kiinnostavaa lukea, mutta veikkaan (hahaa !!!) ettei siitä niin helposti itse kirjoiteta. Ens kerralla, lupaan ! ;-)

Markus Ossi

Mä voin myydä sulle pay-per-postin blogistani. 100 € / 6 kk.

Eli joo, blogiarvonnat eivät toimi noin... :)

Sun lahjasi pitää olla sellainen, että se on relevantti blogin lukijoiden kannalta. Nyt sä yritit "ostaa" linkkejä jengiltä, joka ymmärtää, että linkeillä on arvo.

Esitä oma näkökulmasi

Lukijat

 

Copyright 2010.

Blogi käyttää kevyesti tuunattua Modern Clix -teemaa, jonka Introblogger on muokannut Blogspotia varten.