Luet artikkelia:

Digitytöt valloittavat Suomen sosiaalista mediaa

Sosiaalisen median bisnespotentiaalista on puhuttu jo vuosia. Käytännössä rahan tekeminen on osoittautunut vähintään haastavaksi, kun suuri yleisö haluaa saada kaikki sisällöt maksutta kulutettavaksi.

Digityttöjen videoblogi on tuore yritys hyödyntää sosiaalista mediaa monipuolisesti. Digitytöt esittelevät podcastissaan uusia alan yrityksiä ja keskustelunaiheita. Viime viikkojen kuuma aihe on tietenkin ollut Bookabooka-palvelu ja sen laillisuudesta käyty keskustelu.

Digityttöjen käytössä on koko Web2.0:n tarjoama arsenaali, sillä digitytöt Sanna ja Helene ovat läsnä kaikkialla Internetissä valmiina verkoistoitumaan yleisön kanssa (Twitter, YouTube, Digitytöt-blogi, Facebook ja Flickr). Hanke on saanut myös virallista tukea, sillä Kopioston yhteydessä toimiva Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK rahoittaa Digityttöjä.

Sannan ja Helenen taustalla oleva sosiaalisen median hyväksikäyttöön erikoistunut konsulttiyritys Zipipop Oy rekrytoi parhaillaan työministeriön Avoimet työpaikat -palvelun kautta markkinointiassistenttia Digityttöjä varten. Yritys etsii markkinointia opiskellutta ekonomia tai tradenomia, joka on kirjoittanut blogia ja on valmis esiintymään myös kameran edessä.

Hempeän pinkkejä Digityttöjä kannattaa selvästi seurata, jos haluaa seurata sosiaalisen median uusimpia tapahtumia. Digitytöiltä voi saada ajatuksia myös oman Internet-liiketoiminnan perustamista varten. Digitytöt on mainiosti käsikirjoitettu ja tuotettu videoblogi, josta uusien yrittäjien kannattaa ottaa oppia. Toivottavasti Sanna kuitenkin pääsee turhista Krisse-maneereistaan eroon - ne pelkästään häiritsevät katsojaa.

Rahasta-blogin seuraava artikkeli ilmestyy keskiviikkona kello 18:00. Artikkeli käsittelee blogiartikkeleiden otsikointia.

Jos luet ensimmäistä kertaa Rahasta-blogia, muista tilata blogin syöte, napsauttaa sivu kirjanmerkkeihin tai suosikiksi Blogilistalla!

Tämän artikkelin kirvoittamat kommentit

Helene Auramo

Kiitos tästä jutusta. Nyt konseptia on hieman muutettu/laajennettu. Otamme mielellämme vastaan kommenttisi uudesta konseptista. :)

Esitä oma näkökulmasi

Lukijat

 

Copyright 2010.

Blogi käyttää kevyesti tuunattua Modern Clix -teemaa, jonka Introblogger on muokannut Blogspotia varten.