Luet artikkelia:

Suosikkiblogeja maailmalta

Jo helmikuussa esittelin lyhyesti kolme suosikkiblogiani maailmalta.

Darren Rowse eli Problogger on edelleen ehdoton ykkössuosikkini: blogi päivittyy tiiviisti, ja jokainen artikkeli on lukemisen arvoinen. DoshDosh ilmestyy edelleenkin valitettavan harvoin, mutta yleensä tämänkin blogin jutut ovat täyttä asiaa. Inside AdSense on puolestaan lähestulkoon pakollista luettavaa jokaiselle, joka haluaa tienata Google-mainosten avulla.

Copyblogger lähestyy verkkokirjoittamista selkeän kaupalliselta kannalta. Blogissa ilmestyy lähes päivittäin Internet-markkinointia ja mainoskirjoittamista käsitteleviä juttuja. Copyblogger julkaisee useiden kirjoittajien artikkelia, mikä tuo sisältöön sopivasti vaihtelua.

Jeremy Shoemaker kirjoittaa kekseliäästi nimettyä ShoeMoney-blogia. Tämäkin blogi käsittelee rahan ansaitsemista netissä. Sisältö ei tunnu Probloggerin tai Copybloggerin tasoiselta, mutta kaikesta päätellen myös Shoemaker on onnistunut tienaamaan rahaa nettibisneksillä.

Zenhabits on kolmas uudehko blogisuosikkini. Leo Babauta ei käsittele netissä ansaitsemista, vaan yksinkertaisen elämäntavan hyödyllisyyttä ja yksinkertaisia tapoja helpottaa elämää. Monia Zenhabits-blogin vihjeistä voi toki soveltaa hyvin myös bloggaamiseen.

Blogissa esiintyy ajoittain myös vierailevia tähtiä. Tuoreimmassa artikkelissa esitellään 55 tapaa saada lisää energiaa. Aivan ensimmäiseksi kirjoittaja Greg Go suosittelee vaihtamaan jalkaan puhtaat sukat. Auttaisikohan tämä neuvo kesäkunnossa olevaa bloggaajaa kirjoittamaan entistä tehokkaammin?

En oikeastaan tiedä, mitä ajattelen Steve Pavlinan blogista kokonaisuutena. Herra Pavlina esittelee neuvojaan, joiden avulla fiksut ihmiset voivat kehittyä eri tavoin entistä tehokkaamiksi ja eri tavoin paremmiksi ihmisiksi. Blogista kannattaa kuitenkin lukea kolmen vuoden takainen artikkeli "How to make money from your blog".

Ensi kerralla esittelen kotimaisia blogisuosikkejani. Muistathan sitä odotellessa tilata blogini blogilistalla!

Tämän artikkelin kirvoittamat kommentit

Esitä oma näkökulmasi

Lukijat

 

Copyright 2010.

Blogi käyttää kevyesti tuunattua Modern Clix -teemaa, jonka Introblogger on muokannut Blogspotia varten.