Luet artikkelia:

Maanantain linkkivinkit

En ole kovin usein koostanut blogiartikkelia pelkästään linkeistä. Olen ajatellut, että oikean palstan rss-syötteistä koostuvat linkkiluettelo ajaisi asian. Tällä kertaa esittelen kuitenkin muutamia suosikkisivustojani ja nostan esiin parhaiden blogien kiinnostavimpia uusia juttuja.

SEOmoz.org on hakukoneoptimointiin erikoistunut sivusto, johon kuuluu myös blogi. Pari viikkoa sitten blogissa on mainio artikkeli "Learn SEO in 30 Minutes a Day". Jos yrität tienata rahaa netissä, on syytä perehtyä hakukoneoptimoinnin perusteisiin. SEOmoz.org on kenties paras sivusto tähän tarkoitukseen.

Nettibisnestä käsitteleviä suomenkielisiä blogeja ei ole kovin monta. Yksi näistä on Bloggaaja, jonka tuorein artikkeli esittelee kumppanuusmarkkinointia. Blogi sisältää paljon hyödyllistä luettavaa, vaikka ihmettelenkin suuresti yli 28000 lukijan Feedburner-määriä. Mitenköhän onnistuisin tuhatkertaistamaan oman tilaajamääräni?

Suomalaiset nettibisneksen tekijät näyttävät keskustelevan Optimointi.com-sivuston keskustelupalstalla. Pienen piirin palsta ei ole erityisen aktiivinen, mutta suositumpaakaan keskustelupalstaa ei tietääkseni ole olemassa.

Jos englanti sujuu ongelmitta, kannattaa tutustua Digital Point -foorumiin. Foorumilla on erilliset keskusteluosastot lähes mitä tahansa nettibisnestä sivuavaa aihepiiriä varten. Täältä luulisi löytyvän apua eksoottisempiinkin ongelmiin.

Jari Parantainen on aloittanut Sissimarkkinointi-blogissa kesäjatkiksen Guruopisto. Sarjasta on ilmestynyt vasta ensimmäinen artikkeli "Saako guruksi ryhtyä?"

Lisää lukuvinkkejä otetaan vastaan kommenttilaatikkoon. Kiitos!

Tämän artikkelin kirvoittamat kommentit

Bloggaaja

Ai pentele, enkö mä ole vieläkään muistanut poistaa tuota FeedBurner-kuvaa tuolta Bloggaajan ulkoasusta.

Juu, ei ole Bloggaajalla 28 000 FeedBurner-lukijaa. Ei ole edes FeedBurner käytössä koko blogissa. Tuo 28 000 tilaajan kuva on ulkoasun placeholder gif.

Mikko

No mä vähän ihmettelinkin :-)

Esitä oma näkökulmasi

Lukijat

 

Copyright 2010.

Blogi käyttää kevyesti tuunattua Modern Clix -teemaa, jonka Introblogger on muokannut Blogspotia varten.