Luet artikkelia:

Mukaan muotimarkkinoille - uutinen muotibloggaajille!

Olen tähän saakka pysynyt turvallisen etäisyyden päässä muotiaiheista. On parempi vaieta asiasta, josta en juuri mitään ymmärrä, kuin tehdä itsensä naurettavaksi. Siksi en kirjoitakaan muodista, vaan yhdestä uudesta tavasta ansaita muotiblogilla rahaa.

Kuten kaikki ovat varmasti huomanneet, osallistun Amazon-verkkokaupan kumppanuusohjelmaan. Amazonin verkkokaupasta voi tilata lähes mitä tahansa, mutta itse olen linkittänyt tähän saakka pelkästään kirjoihin.

Amazonin kumppanuusohjelma on laajentunut nyt entisestään, sillä kumppanuusohjelman kautta bloggaajat pääsevät markkinoimaan myös Endless.com-verkkokaupan myymiä kenkiä ja laukkuja. Ohjelma tarjoaa varsin hyvää välityspalkkiota kaupan suosittelijoille: luvassa on peräti 15 % suuruinen palkkio.

Arvoisat muotibloggaajat: mitä mieltä olette Endless.comin tuotteista?

Tämän artikkelin kirvoittamat kommentit

Liisa Tuimala

Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi. Oma blogini on varsin uusi, ja päädyin tänne etsittyäni tietoa siitä, miten saisin blogilleni lisää näkyyyttä. Ihan mahtavaa, että joku kirjoittaa aiheesta! :) En bloggaa muodista, mutta tuo vinkki on kyllä hyvä joka tapauksessa.

Esitä oma näkökulmasi

Lukijat

 

Copyright 2010.

Blogi käyttää kevyesti tuunattua Modern Clix -teemaa, jonka Introblogger on muokannut Blogspotia varten.